Организация на учебните дни от 13.04 до 16.04.

Други

Организация на учебните дни от 13.04 до 16.04.

Уважаеми ученици,
Измина един месец с дистанционно обучение. Искрено съм горда с отговорността и желанието за учене, макар и в необичайни и в доста моменти по-трудни условия на всички ученици. Най-добре гражданската позиция се вижда в проявената отговорност и дисциплина в трудни дни. Благодаря Ви мили деца за Вашата достойна гражданска позиция!

Уважаеми родители,
Благодарим Ви за подкрепата, осъзнаваме колко усилия са нужни от Ваша страна, за да ни помагате в образователния процес и сме Ви признателни за високата оценка, която ни поставихте в проведената анкета.

За дните от 13 до 16 април 2020г. учениците ще се обучават по облекчен дистанционен режим, които ще включва теми по гражданско образование, спорт, изкуства и проектно базирани дейности, насочени към развитието на социални компетентности. Скъпи ученици, това е момента, когато тези от Вас, които са поизостанали с поставените им задачи или домашни, ще имат възможност да наваксат или да получат допълнителни консултации. 

 И все пак, за да имате и време за активен отдих и почивка, учебните часове ще започват в 9 часа и ще са с продължителност 30 минути за ученици V-XII клас и по 20 минути за ученици I-IV клас.

За учениците от начален етап класните ръководители са измислили интересни и забавни занимания от 9 часа и ще Ви очакват с нетърпение в класните Ви стаи.

За ученици V-IX клас и XI клас ще се провежда обучение съгласно променено седмично разписание в Школо за въпросния период, с което искрено се надяваме да Ви изненадаме и да направим щастливи дните Ви.

Учениците от X клас ще съчетават забавлението с обучението чрез дистанционно обучение по производствената практика по професията им.

Учениците от XII клас за периода 13-15 април ще се обучават по обичайното седмично разписание със всички учебни предмети. На 16 април от 9 до 11 часа ще имат подготовка за ДЗИ по БЕЛ.

С цел да е по-весело, забавно и много празнично организираме и няколко конкурса, в които Ви очакваме да се включите: 

“Колко е хубаво да сме заедно!” – покажете ни как прекарвате времето си, споделено със семейството, като ни изпратите снимки, текстове, рисунки или други творби.

“Почерпете ни виртуално! – празниците неизменно са свързани с вкусотии. “Почерпете” ни с вашите снимани кулинарни произведения.

“Най-красива великденска украса” – ако във вашето семейство отбелязвате Великден, споделете с нас красотата, която сте сътворили по повод празника.

Снимките, текстове, рисунки или други продукти за участие да се качват до 21.04.2020 г. в Потока на виртуалната класна стая за Час на класа (или в стаята на класа). Най-добрите участия ще бъдат споделени със света, като се качат в сайта и Фейсбук страницата на СУ “Св. св. Кирил и Методий”, гр. Пловдив.

Желаем на всички Вас успех и весели Великденски празници! Бъдете здрави! Останете си вкъщи! Бъдете отговорни към Вас и към хората, които обичате!

С уважение,
Таня Николова
Директор

Меню