Съобщение

Монтесори класна стая Други

Съобщение

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Кампанията за записване на първокласници в СУ“Свети свети Кирил и Методий“ -Пловдив след първо класиране започва на 4 юни 2020г. и продължава до 9 юни 2020г. включително.

Работното време на комисията по прием е от 8,30 до 18,00 часа във фоайето на училището. На 03.06.2020г. информация и записване няма да има поради провеждане на държавен зрелостен изпит. 

При спазване на противоепидемичните мерки, свързани с разпространението на COVID-19, записванията ще стават във фоайето на училището, според  разпоредбите на министерството на здравеопазването и главния санитарен инспектор. Носенето на маски е задължително, като се избягва струпване на хора, а повърхностите ще се дезинфекцират след всеки родител. Нужните документи за записване са:

  • попълнено заявление за записване по образец, което се генерира от системата за прием, на място в училище.
  • копие от удостоверението за раждане на детето –  за сверяване;
  • личната карта на подаващия заявлението за записване родител (настойник) за удостоверяване при поискване;
  • удостоверение за завършена подготвителна група или декларация, че детето не е посещавало подготвителна група(за върналите се от чужбина деца).

Актуална информация с графика и датите за записване в Средно училище “Свети свети Кирил и Методий”, може да намерите на Интернет страницата на училището – ecoschoolplovdiv.bg.

Очакваме Ви!

Меню