Започваме акция „Забавна пандемия“

Други

Започваме акция „Забавна пандемия“

В условията на несигурност и постоянен страх от невидимия ни враг всеки има нужда от малко веселие и отклоняване на вниманието в посока към забавната страна на живота. Затова СУ “Св. св. Кирил и Методий” ви предлага именно това – за малко да забравим необичайната обстановка, в която живеем и учим, и да се опитаме да погледнем на това изпитание от позитивен ъгъл. 

Акция “Забавна пандемия” има за цел да стимулира творческата мисъл, креативния хумор и желанието за победа над страха чрез позитивни емоции.

Условия за участие:

Всеки ученик или учител от нашето училище ще може да заснеме на видео – скеч, имитация по свой избор, липсинг, танц или просто забавна случка от ежедневието. Трябва да я качи на своя канал в YouTube (за тези които нямат, гледайте инструкциите от това видео как да си направите: https://youtu.be/D8ZMYA-_EeE ) и да изпрати линк на имейл zabavna.pandemia@ecoschoolplovdiv.bg. Клиповете, които отговарят на условията за качество, безопасност и етични норми, които можете да прочетете по-надолу, ще бъдат качени на специално създаден сайт с адрес www.sites.google.com/ecoschoolplovdiv.bg/zabavnapandemia . На заглавната страница на сайта ще бъдат сложени най-забавните клипчета за деня, а останалите ще бъдат в две секции:

  1. “За ученици”;
  2. “За учители”.

Най-добрите три клипчета ще бъдат качени на нашата фейсбук страница. Изборът им ще бъде направен от комисия, в състав: председател: Цветан Карабов – ЗДУТД, членове: Веселина Делчева – ЗДУД, Недялка Пейчева – психолог.

Период на провеждане на акцията: 10.12. – 20.12.2020 г.

Правила за качество, безопасност и етични норми:

  1. В клиповете не трябва да има действия или ситуации, които застрашават здравето и живота на участниците;
  2. В клиповете не може да се използва нецензурен език или непристойно поведение;
  3. Участниците трябва да са в прилично облекло и кадрите не трябва да са съсредоточени върху части от тялото, които могат да бъдат възприети за смущаващи;
  4. Клиповете не трябва да са по-дълги от 5 мин.;
  5. Желателна резолюция за клиповете е 1280х720р;
  6. Всеки участник може да участва с до 3 видеоклипа с различно съдържание.

Бъдете креативни, бъдете забавни и най-вече изживейте приятни емоции, докато създавате вашите видеоклипове.

Меню