Информация за 11.05. – Патронен празник на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Пловдив

Други

Информация за 11.05. – Патронен празник на СУ „Св.…Уважаеми ученици, родители, колеги,

На 11.05.2021 г. честваме Патронния празник на нашето училище. С решение на Педагогическия съвет денят е неучебен, но присъствен. Събитието ще се проведе при строго определен график и при спазване на всички противоепидемични мерки срещу COVID-19:

  • В 10:00 ч. на сцената на  площад “Стефан Стамболов” – изпълнение на народни танци от учениците от I-IV клас. 
  • Шествие на учениците от I-IV, VI, IX и XII клас, предвождани от мажоретния състав на СУ “Св. св. Кирил и Методий” – Пловдив от площад “Стефан Стамболов” до паметната плоча на Светите братя на ул. “Съборна”. 
  • Рецитал на учениците от VI и VII клас до паметната плоча на светите братя на ул. “Съборна”. 
  • От 11:30 ч. на Римски стадион ще се състои празничен концерт-спектакъл на ученици от професия “Танцьор”, специалност “Български танци”. Зрители на концерта ще са ученици от V и XI клас. 

Учители от начален етап събират учениците от I-IV клас до 08:30 часа в двора на СУ “Св. св. Кирил и Методий” – Пловдив и организирано се придвижват до сборния пункт – площад “Стефан Стамболов”. Връщането след концерта е по обратния път – до 13:30 ч. до сградата на училището, откъдето в посочения час учениците трябва да бъдат посрещнати от своите родители.

Тези родители, които искат да се включат в събитието, след обаждане до класния ръководител, могат да доведат децата си в 09:45 ч. на площад “Стефан Стамболов”.

Сборен пункт за учениците от VI, IX и XII клас – в 9:45 ч. на площад “Стефан Стамболов”.

Сборен пункт за учениците от V и XI клас – в 11:15 ч. на Римския стадион.

С пожелание за здраве и хубави дни,

Таня Николова
ДиректорМеню