Възстановяване на присъствения учебен процес на 50 % от паралелките

Възстановяване на присъствения учебен процес на 50 % от…

Уважаеми родители и ученици,

Във връзка със справка на РЗИ с изх. № 11-51/29.11.2021 г. и Указанията на министъра на здравеопазването присъственият учебен процес в Пловдив се възстановява за 50 % от паралелките в училище. 

Учениците от V а, V б, VII а, VII б, VIII а, VIII б, VIII в, XII а и XII б клас ще се обучават присъствено в училище за периода 01.12.2021 г. (сряда) – 07.12.2021 г. (вторник) по утвърдения дневен режим и седмично разписание, без да се налага да се тестват или да носят валидни цифрови сертификати. 

Ученици от останалите паралелки в VI, IX, X и XI клас ще се обучават от разстояние в електронна среда чрез синхронно включване във виртуалните класни стаи и уроци в реално време. 

За периода 08.12.2021 г. (сряда) – 14.12.2021 г. (вторник) ще има ротация и присъствено ще се обучават учениците от VI а, VI б, VI в, IX а, IX б, Х а, Х б, XI а и XI б клас – по утвърдения дневен режим и седмично разписание, без да се налага да се тестват или да носят валиден цифров сертификат. 

В посочения период учениците от V, VII, VIII и XII клас ще се обучават от разстояние в електронна среда чрез синхронно включване във виртуалните класни стаи и уроци в реално време. 

Ангажираме се да Ви информираме своевременно при промяна на обстоятелствата. 

Таня Николова

Директор

Меню