Ден на християнското семейство

Други

Ден на християнското семейство

Семейството е сила, семейството е обич! Семейството е топла прегръдка в студените и трудни дни! Семейството е основата – от него идваме, сетне животът ни изпраща по други пътеки и с много труд и усилия, ние създаваме и свое, като го пазим и съхраняваме!
По случай Деня на християнското семейство – 21 ноември, учениците от начален етап под ръководството на своите преподаватели, участваха в различни инициативи.

Учениците от иновативните паралелки „Монтесори класна стая – Помогни ми да се справя сам!“ отбелязаха празника, като първокласниците изготвиха красиви къщички от хартия, а третокласниците направиха вкусни семейни пити с помощта на своите майки и учителки.

В отбелязването на празника се включиха и други ученици. Учениците от III и IV клас, които изучават религия с г-жа Станка Георгиева, представиха пред публика пиесата „Въведение Богородично“ – разказва се за въвеждането на тригодишната Мария в храма от нейните родители Йоаким и Анна. Отправиха се молитви от децата към родителите. Децата подариха собственоръчно направени картички на своите родителите.

Второкласниците също се представиха достойно пред своите родители – рецитираха стихчета и изготвиха прекрасни рисунки, представящи своите семейства.

Меню